Psychology At Work

Inside - Out Coaching


Door jarenlange ervaring met coaching is duidelijk geworden dat coaching gericht op persoonlijke groei altijd de volgende zes stappen in zich heeft. Omdat het bij persoonlijke groei gaat om in de wereld te zetten wat in potentie al bij jezelf aanwezig is, is de naam Inside-Out coaching gekozen:

Bewustzijn, Consciousness
Door je bewust te worden van je gedachten en daaraan gekoppelde gevoelens ontstaat de ruimte te zijn wie je kunt zijn en een optimale bijdrage te leveren voor jezelf en anderen.

Alignment
Maximaliseren van je effectiviteit door je bestemming, doelen, denken, handelen en passie op één lijn te brengen.

Jezelf opnieuw uitvinden
In een persoonlijk groeiproces ontkom je er niet aan jezelf opnieuw uit te vinden en vrede te krijgen met hegeen je niet wist of wilde weten over jezelf.

Verantwoordelijkheid nemen
Door verantwoordelijkheid te nemen voor het ‘verhaal’ dat de achtergrond vormt van je gedrag  en voor je persoonlijke verandering kun je ontsnappen uit de slachtofferrol en zelf leading worden in je eigen leven.

Relatie beheer management
Communiceren op een manier die het niveau van verbondenheid tussen individuen en in teams vergroot schept ruimte voor creatie van kennis, leren en persoonlijke groei.

Reflectie
Reflectie is de weg naar leren en persoonlijke groei.

«terug